Eugen Nicolăescu, cercetat de DNA în dosarul Loteria Română

Ministrul Sănătăţii, liberalul Eugen Nicolăescu, se află în atenţia DNA, în dosarul Loteria Română. Nicolăescu a fost, în perioada 1999 - 2000, secretar general adjunct la Ministerul Finanţelor Publice.

59 afișări
Imaginea articolului Eugen Nicolăescu, cercetat de DNA în dosarul Loteria Română

Eugen Nicolăescu, cercetat de DNA în dosarul Loteria Română (Imagine: Mediafax Foto)

Şi vicepreşedintele PDL Cristian Boureanu, fost membru PNL, a primit recent o înştiinţare privind începerea urmăririi penale de către procurorii DNA. El a spus că nu sunt menţionate acuzaţiile ce i se aduc, ci este doar referirea la perioada în care a fost membru al AGA a Loteriei Naţionale, în anul 2000.

Boureanu a precizat că a primit informarea privind declanşarea urmăriririi penale, fără ca procurorii DNA să-i fi luat până acum vreo declaraţie.

El a menţionat că în înştiinţarea privind începerea urmăririi penale se face doar referirea la perioada în care a fost membru al Adunării Generale a Acţionarilor la Loteria Naţională. Boureanu a mai spus că nu a fost citat la adresa corectă din actul de identitate, ci la o adresă mai veche, iar scrisoarea trimisă de DNA nu a fost recomandată.

Cristian Boureanu consideră că acest demers ar avea legătură cu faptul că şi-a anunţat candidatura pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Argeş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici