Florian Coldea: Am totală încredere în Justiţie

  • Am totală încredere în Justiţie, spune generalul Florian Coldea, care a ajuns la poliţie să semneze controlul judiciar.
  • El a refuzat să răspundă întrebărilor adresate de jurnalişti.
126 afișări
Imaginea articolului Florian Coldea: Am totală încredere în Justiţie

Coldea: Am totală încredere în Justiţie

„Am totală încredere în Justiţie. Nu fac alte comentarii până la finalizarea anchetei”, spune Florian Coldea.

El a refuzat să răspundă întrebărilor adresate de jurnalişti.

„Justiţia o fac alte instituţii. În niciun caz, treaba cu Justiţia nu are treabă cu instituţia din care am făcut eu parte”, adaugă Coldea.

Generalii Florian Coldea, Dumitru Dumbravă şi avocatul Doru Trăilă au fost puşi sub control judiciar pe cauţiune de 500.000 de lei.

Cei trei sunt acuzaţi de trafic de influenţă şi spălare de bani.

CITEŞTE ŞI: Foştii şefi ai SRI, generalii (r.) Florian Coldea şi Dumitru Dumbravă – puşi de DNA sub control judiciar pe cauţiune. Sunt acuzaţi de trafic de influenţă şi spălare de bani într-un dosar privind intervenţii în Justiţie

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici