Gândul: Director de şcoală – acuzat de hărţuirea sexuală a elevelor

Un profesor bihorean, care a recunoscut în 1991 că a lăsat o elevă însărcinată, este acuzat, în prezent, că ar fi hărţuit sexual mai multe minore pe care le are ca eleve la clasă. Deşi în 1991 Dorin Chifor a recunoscut, într-o declaraţie scrisă, că a întreţinut relaţii intime cu o elevă de 13 ani pe care a lăsat-o însărcinată, acesta a rămas la catedră, deoarece autorităţile de atunci nu au luat nici o măsură împotriva lui, informează cotidianul Gândul.

2 afișări
Imaginea articolului Gândul: Director de şcoală – acuzat de hărţuirea sexuală a elevelor

Gândul: Director de şcoală – acuzat de hărţuirea sexuală a elevelor

Elena Ardelean, medicul de familie al actualelor eleve ale profesorului, a sesizat prezenta situaţie la inspectorat, după ce mai mulţi părinţi i-au spus că directorul şcolii le hărţuieşte sexual fiicele. „Directorul se excită şi stă cu mâna în buzunar, pe organele genitale, şi fetele (n.r. elevele) văd treaba asta”, a declarat telefonic medicul Elena Ardelean, publicaţiei Contrastonline (www.contrastonline.ro). Ieri, când am încercat să o contactăm, aceasta n-a mai răspuns la telefon. Imediat, profesorul care este şi director la şcoala generală din Sânmartin, a recunoscut în faţa inspectorilor ce s-a întâmplat în 1991, mai ales că fapta s-a prescris, şi a decis să-şi dea demisia din funcţia de director.

 Profesorul nu a mai fost dispus să recunoască şi în faţa presei nimic din ceea ce a făcut în urmă cu 16 ani. „Nu, categoric nu am molestat fetele la ora de matematică şi nu e adevărată povestea din 1991. Mi-am dat demisia pentru ca să nu apară inspectoratul şi şcoala; am considerat de o bună cuviinţă. Nu-i normal aşa? Nu am recunoscut nimic. Mi-am dat demisia până se aplanează totul cu aceste grave acuzaţii şi să îmi dovedesc nevinovăţia. De-aia, nu din altă cauză, să corectez imaginea şcolii”, a declarat directorul demisionar, aceleiaşi publicaţii, vineri.

citeşte mai multe aici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici