Instanţa a respins cererea de arestare în lipsă pentru patru din membrii grupării lui Sile Pietroi

Tribunalul Bucureşti a respins, joi, cererea de arestare în lipsă pentru patru dintre membrii grupării lui Sile Pietroi, după ce la şedinţa din Camera de Consiliu s-au prezentat doi dintre aceştia, printre care şi unul dintre fraţii lui Pietroi.

104 afișări
Imaginea articolului Instanţa a respins cererea de arestare în lipsă pentru patru din membrii grupării lui Sile Pietroi

Instanţa a respins cererea de arestare în lipsă pentru patru din membrii grupării lui Sile Pietroi

Florin Radu Fierbântu, zis "Chioru", fratele lui Vasile Fierbântu, zis "Sile Pietroi", şi Dumitru Slobozeanu, pentru care s-a solicitat mandat de arestare în lipsă, s-au prezentat, joi, la Tribunalului Bucureşti.

Surse judiciare au precizat pentru MEDIAFAX că cei doi au dat şi declaraţii în faţa instanţei, explicând judecătorilor că sunt nevinovaţi şi că nu au legătură cu acuzaţiile procurorilor.

Instanţa Tribunalului Bucureşti a disjuns, în 19 iunie, dosarul privind propunerea de arestare pentru cele nouă persoane de cel privind patru membri ai grupării lui Sile Pietroi pentru care procurorii au cerut emiterea de mandat de arestare în lipsă. Cele patru persoane faţă de care instanţa a luat această măsură sunt Florin Radu Fierbântu, zis "Chioru", Florin Udilă, Aurel Smilache şi Dumitru Slobozeanu.

Vasile Fierbântu nu s-a prezentat, miercuri, la primul termen al recursului Parchetului faţă de eliberarea sa şi a altor opt membri ai grupului său.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici