"Jack Spintecătorul din vremea pandemiei". Criminal în serie, prins în Spania. Care erau victimele sale preferate şi cum opera

  • Autorităţile spaniole au arestat un bărbat de 35 de ani, pe care îl acuză de comiterea unor crime în serie
  • Thiago Lages este suspectat pentru cel puţin trei crime comise în timpul pandemiei
  • Presa din Spania l-a asemănat pe acesta cu Jack Spintecătorul
4499 afișări
Imaginea articolului "Jack Spintecătorul din vremea pandemiei". Criminal în serie, prins în Spania. Care erau victimele sale preferate şi cum opera

"Jack Spintecătorul din vremea pandemiei". Criminal în serie, prins în Spania. Care erau victimele sale preferate şi cum opera

Autorităţile spaniole au reţinut un bărbat de 35 de ani, pe care îl acuză de comiterea a mai multe crime. Presa iberică notează că cele trei crime de care acesta este acuzat în Spania nu ar fi singurele comise de el, dar fiind că oficiali din Brazilia, dar şi din alte ţări europene au raportat crime asemănătoare fără un autor identificat.
 
Presa spaniolă scrie că bărbatul este prim suspect al uciderii unor oameni ai străzii, migranţi fără locuinţă. El ar fi acţionat de fiecare dată în timpul nopţii şi şi-ar fi lovit victimele în cap, cu brutalitate, cu un ciocan, însa există şi informaţii potrivit cărora acesta victimele au fost şi înjunghiate.
 
Prima crimă a fost raportată pe 19 martie, la doar 200 de metri de faimoasa Sagrada Familia din Barcelona, iar ultima pe data de 27 aprilie. Un martor a sunat la poliţie şi a declarat că l-a văzut pe bărbat în timp ce îşi lovea victima cu sălbăticie.
 
Poliţia catalană, Mossos d'Esquadra, a reuşit să contureze un profil robot al bărbatului şi l-a identificat şi după îmbrăcăminte. O descindere ulterioară a consemnat găsirea armelor folosite de acesta.
 
Cotidianul local La Razon notează că pe numele bărbatului exista un mandat de expulzare, el locuind fără acte legale în Spania. De altfel, presa spaniolă mai scrie că bărbatul a fost exclus de locuitorii unui adăpost din cauza comportamentului violent, dar şi că el a mai fost observat pe stradă având un comportament psihotic.
 
Publicaţia La Vanguardia a obţinut chiar şi câteva imagini cu presupusul criminal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici