Video Noi înregistrări în cazul Remeş, postate pe Internet

Mai multe înregistrări audio şi o înregistrare video în cazul Remeş-Mureşan-Ciorbă au fost postate pe o pagină de Internet.

6 afișări

Imaginile şi înregistrările unor convorbiri telefonice au fost postate pe www.dailymotion.com de unde au fost preluate de mai multe canale media.

În înregistrările convorbirilor telefonice postate pe Internet, sunt discuţii atât între Gheorghe Ciorbă şi Ioan Mureşan, precum şi între acesta din urmă şi soţia lui Decebal Traian Remeş. Discuţiile se referă la aducerea unor produse alimentare şi ţuică la casa lui Remeş din Baia Mare. În plus, apare o înregistrare a unei convorbiri telefonice între Ciorbă şi o femeie în care se discută despre produsele necesare pentru a i le duce lui Remeş.

În înregistrarea video, care ar fi din 31 august, Mureşan merge, împreună cu Ciorbă, la o casă unde lasă mai multe lăzi cu diverse produse.

Mirecuri seară, TVR a difuzat, în jurnalul de la ora 19.00, imagini de la o întâlnire a lui Decebal Traian Remeş cu fostul ministru Ioan Avram Mureşan, în care acesta din urmă îi dă un plic lui Remeş, precum şi înregistrări audio referitoare la licitaţii. Urmare a difuzării acestei înregistrări, Decebal Traian Remeş a demisionat, joi, din funcţia de ministru al Agriculturii.

TVR urma să difuzeze joi seara o nouă înregistrare în acest caz. TVR a anunţat însă, joi, în jurnalul de la ora 19.00, că nu va mai difuza partea a doua a materialului referitor la cazul Remeş, ca urmare a unei scrisori primite de la preşedintele-director general al Televiziunii publice, Alexandru Sassu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici