Percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 6,2 milioane de lei

Poliţiştii din Olt efectuează 28 de percheziţii la sediile unor firme într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 6,2 milioane de lei.

251 afișări
Imaginea articolului Percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 6,2 milioane de lei

Percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 6,2 milioane de lei

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din Olt, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, fac 28 de percheziţii la sediile unor firme din judeţele Olt (11), Giurgiu (1), Ilfov (2) şi municipiul Bucureşti (14), bănuite de evaziune fiscală în formă continuată.

Din cercetări, a reieşit că, în perioada 1 februarie 2014 - 31 decembrie 2019, administratorii a 8 firme din oraşul Potcoava, judeţul Olt, au înregistrat în evidenţele contabile cheltuieli care au la bază operaţiuni fictive, pentru a crea o aparenţă de legalitate a livrărilor serviciilor acestor societăţi către 60 de unităţi administrativ-teritoriale.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de aproximativ 6.200.000 de lei.

De asemenea, vor fi puse în executare şi 7 mandate de aducere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici