Român condamnat în SUA, pentru fals în declararea cetăţeniei

Autorităţile americane au anunţat că un cetăţean român din Montreal, Canada, a fost condamnat la 45 de luni de închisoare după ce a pretins că este cetăţean american utilizând documente false.

3 afișări
Imaginea articolului Român condamnat în SUA, pentru fals în declararea cetăţeniei

Român condamnat în SUA, pentru fals în declararea cetăţeniei

Daniel Tudoran, în vârstă de 38 de ani, a fost condamnat la 45 de luni de închisoare, după care va fi monitorizat timp de doi ani de autorităţile americane. Tudoran a fost arestat după ce pretins că este cetăţean american, prezentând documente de identificare false, printre care şi un permis de rezidenţă, şi după ce asupra sa au fost descoperite dispozitive de acces neautorizate, relatează site-ul empirestatenews.net.

Tudoran a compărut în faţa unei instanţe americane la 14 iunie 2007 după ce a încercat să intre ilegal din Canada în Statele Unite la 4 septembrie 2006. Românul a fost reţinut de agenţii din cadrul Serviciului de Vămi şi Protecţie a Frontierei în rada portului Champlain unde urma să fie recuperat de o altă persoană şi transportat ulterior la New York.

Agenţii americani au confiscat şi un laptop în care erau stocate mai multe numere de conturi bancare emise de o serie de bănci canadiene şi carduri utilizate pentru tranzacţii frauduloase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici