Studenţi şi elevi din Bucureşti, Galaţi şi Ploieşti, implicaţi într-o reţea de trafic de droguri

Doi elevi, trei studenţi şi un electrician auto din Galaţi şi Ploieşti au fost reţinuţi de poliţie sub acuzaţia de trafic de stupefiante, după ce asupra lor s-au gasit cantităţi însemnate de droguri.

3 afișări
Imaginea articolului Studenţi şi elevi din Bucureşti, Galaţi şi Ploieşti, implicaţi într-o reţea de trafic de droguri

Studenţi şi elevi din Bucureşti, Galaţi şi Ploieşti, implicaţi într-o reţea de trafic de droguri

Poliţiştii gălăţeni şi cei ploieşteni au anihilat în perioada sărbătorilor de iarnă un grup de tineri, majoritatea elevi sau studenţi, ce ofereau spre vânzare haşiş, se arată într-un comunicat de presă transmis, marţi, de Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Galaţi.

Reţeaua era formată din gălăţenii P.B.I. (21 de ani), elev, L.A. (21 de ani), B.E.M. (20 de ani) şi C.A. (21 de ani), toţi trei studenţi în Bucureşti şi ploieştenii S.M.C. (17 ani), elev, şi V.A.C. (25 de ani), electrician auto.

"V.A.C. şi S.M.C. din Ploieşti au cumpărat de la un cetăţean spaniol peste 700 de grame de haşiş cu suma de 1000 de euro, pentru consum propriu şi comercializare, drogurile fiind introduse în ţară de cetăţeanul spaniol", se arată în comunicatul BCCO Galaţi.

După ce au organizat două flagranturi şi au făcut patru percheziţii imobiliare, au fost confiscate aproape 400 de grame de haşiş.

La propunerea procurorilor, V.A.C., S.M.C., L.A. şi B.E.M. au primit mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile. Ceilalţi doi inculpaţi vor fi judecaţi în libertate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici