Suspecţii reţinuţi de poliţie în urma protestului de la Parlament se află puşi sub control judiciar. „Nu-mi reproşez nimic”

Cei doi bărbaţi, cu vârste de 23 şi 52 de ani, reţinuţi de poliţişti în urma protestului de marţi de la Parlament au fost puşi sub control judiciar. „Nu-mi reproşez nimic. Am luptat şi mi-am asumat acest sacrificiu”, spune unul dintre ei.

740 afișări
Imaginea articolului Suspecţii reţinuţi de poliţie în urma protestului de la Parlament se află puşi sub control judiciar. „Nu-mi reproşez nimic”

Sursa foto: Mediafaxfoto

„Maşinile nu sunt devastate, cum se insinuează. Arma pe care o aveam la mine, presupus o aveam la mine, nu era un briceag - aveam o conservă şi a trebuit să o desfac după protest mult, că nu mai eram în zonă. Sunt foarte multe exagerări vis-a-vis de acest eveniment”, spune unul dintre manifestanţii puşi sub control judiciar.

El spune că nu a avut niciun spray.

„Noi am exercitat un drept constituţional, la protest, împotriva unor măsuri abuzive care îngrădesc dreptul de a trăi. Nu mai poţi trăi în momentul în care ai un certidficat verde care îţi limitează dreptul de a munci”, a mai spus acesta.

Întrebat dacă a meritat, chiar cu riscul de a fi pus sub control judiciar, el a răspuns: „Există oameni care luptă pentru anumite idei, oameni neştiuţi care luptă pentru ceilalţi. Eu nu-mi reproşez nimic. Am luptat şi mi-am asumat acest sacrificiu”.

Poliţia Capitalei a anunţat deschiderea unui dosar penal în urma protestului de marţi de la Parlament.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici