Tăriceanu i-a cerut detalii lui Remeş după ce a primit informarea Parchetului

Premierul Tăriceanu a primit informarea procurorului general privind cererea de începere a urmăririi penale a ministrului Agriculturii şi a discutat cu Remeş pentru a afla mai multe amănunte despre această situaţie, a declarat agenţiei MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Guvernului, Camelia Spătaru.

3 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu i-a cerut detalii lui Remeş după ce a primit informarea Parchetului

Tăriceanu i-a cerut detalii lui Remeş după ce a primit informarea Parchetului

"Premierul Călin Popescu Tăriceanu a primit informarea din partea Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în urma căreia a avut o discuţie cu ministrul Remeş, la Palatul Victoria, pentru a afla mai multe amănunte", a afirmat Camelia Spătaru.

Ministrul Agriculturii, Decebal Traian Remeş, s-a întâlnit cu premierul Tăriceanu în biroul acestuia de la Palatul Victoria, pentru o discuţie care a durat aproximativ o oră, au declarat anterior, agenţiei MEDIAFAX, surse oficiale.

Discuţia dintre Tăriceanu şi Remeş a avut loc după şedinţa de luni a Biroului Politic Central al PNL şi la câteva minute după ce Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a anunţat că procurorul general Laura Codruţa Kovesi a solicitat avizul pentru declanşarea urmăririi penale a ministrului Agriculturii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici