Teia Sponte a plecat, vineri dimineaţă, cu avionul spre Barcelona

Vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Teia Sponte, a plecat, vineri dimineaţă, spre Barcelona, cu un avion de pe Aeroportul "Henri Coandă" Otopeni, a informat Poliţia de Frontieră.

40 afișări
Imaginea articolului Teia Sponte a plecat, vineri dimineaţă, cu avionul spre Barcelona

Teia Sponte a plecat, vineri dimineaţă, cu avionul spre Barcelona (Imagine: Mediafax Foto)

"Astăzi, în jurul orei 9.00, prin P.T.F. Aeroport Henri Coandă, a ieşit din ţară, în direcţia Barcelona, cetăţeanul român Teia Sponte, în vârstă de 49 de ani. Până la momentul prezentării în punctul de frontieră, instituţiile competente în cercetarea cazului, în care acesta este implicat, nu au solicitat măsura de restrângere a dreptului la liberă circulaţie sau interdicţia de a părăsi ţara", se arată într-un comunicat de vineri al Poliţiei de Frotieră.

Conform unor surse autorizate, Teia Sponte le-a comunicat procurorilor încă de miercuri, la Cluj, că va trebui să plece în străinătate, iar aceştia i-au spus că nu are interdicţie să părăsească România. Sponte le-a precizat anchetatorilor că va reveni în ţară săptămâna viitoare şi va merge la audierile DNA.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că nu ştie dacă vicepreşedintele Teia Sponte a părăsit teritorul României. "Nu ştiu dacă a plecat afară, de unde să ştiu eu? Şi ce vă interesează pe voi dacă a plecat sau nu?", a spus Becali.

Gigi Becali, apropiatul său Teia Sponte, preşedintele Universităţii Cluj Anton Doboş şi o cunoştinţă a acestuia, Traian Bendorfean, sunt urmăriţi penal pentru fapte de corupţie, informează, vineri, Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici