Tineri prinşi în timp ce încercau să sustragă bani cu carduri false

Doi tineri din Craiova au fost surprinşi, duminică seară, în timp ce încercau să sustragă o sumă importantă de bani folosind mai multe carduri clonate, poliţiştii comunitari reuşind să-l prindă doar pe unul dintre ei, asupra căruia a fost găsit un pistol cu bile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări
Imaginea articolului Tineri prinşi în timp ce încercau să sustragă bani cu carduri false

Tineri prinşi în timp ce încercau să sustragă bani cu carduri false

“Duminică seara, în jurul orei 20.30, în timp ce ne aflam în serviciul de patrulare pe strada Felix Aderca, am observat două persoane care staţionau în faţa bancomatului de la Romextera. Am observat cum unul dintre tineri aplica o plastilină pe dispozitivul de citire a cardurilor” a declarat, luni, agent Adrian Bălăşoiu de la Poliţia Comunitară Craiova.

La vederea poliţiştilor, cei doi tineri s-au speriat şi au fugit în două direcţii diferite.

"Pe Unirii s-au despărţit, unul a intrat pe un gang printre blocuri, iar celălalt a continuat spre Mercur. Acolo i-au ieşit în faţă colegii din altă patrulă, pe care îi alertasem prin staţie. L-au imobilizat, iar la percheziţie am găsit asupra lui mai multe carduri de la diverse bănci, precum şi un pistol cu bile de cauciuc, marca Rohm”, a mai spus agent Adrian Bălăşoiu.

Potrivit sursei citate, arma găsită asupra lui Cristian Roman Nicola (25 ani), din Craiova, avea glonţ pe ţeavă. Tânărul a fost dus la Secţia 1 Poliţie, cazul fiind preluat de poliţiştii de la Crimă Organizată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici