Trei români urmăriţi internaţional, prinşi la Caraş-Severin

Trei români urmăriţi internaţional de autorităţile elene, franceze şi germane pentru omor, înşelăciune şi trafic de persoane au fost prinşi de poliţiştii din Caraş-Severin, aceştia fiind arestaţi în vederea punerii în executare a mandatelor europene.

1 afișare
Imaginea articolului Trei români urmăriţi internaţional, prinşi la Caraş-Severin

Trei români urmăriţi internaţional, prinşi la Caraş-Severin

Astfel, Alina P. (30 de ani), din Anina, urmărită internaţional de către Interpol Atena pentru omor, a fost prinsă de poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, în colaborare cu Poliţia Municipiului Anina, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române remis, sâmbătă, agenţiei MEDIAFAX.

Biroul Naţional Interpol din cadrul Centrului de Cooperare Internaţională Poliţienească a informat Poliţia Română, în ianuarie, că Alina P. a fost pusă în urmărire internaţională de către Interpol Atena, pentru omor, pe numele acesteia fiind emis mandat european de arestare.

Suspecta a fost prezentată, în 3 octombrie, Curţii de Apel Timişoara, care a dispus arestarea ei pe o perioadă de 29 de zile.

Totodată, poliţiştii din Caraş-Severin au reţinut-o pe Felicia C. (22 de ani), din comuna Ticvaniu Mare, pe numele căreia autorităţile franceze au emis, în martie, un mandat european de arestare pentru înşelăciune, fals şi uz de fals. Instanţa a emis pe numele acesteia un mandat de arestare pentru 29 de zile.

Un alt român, Marcel P. (46 de ani), din Caransebeş, pe numele căruia Tribunalul local din oraşul Hof, landul Bavaria, a emis un mandat european de arestare pentru trafic de persoane, a fost prins în 3 octombrie. Bărbatul a fost prezentat în faţa instanţei Curţii de Apel Timişoara, care a decis arestarea lui pentru 29 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici