Trump o desemnează pe judecătoarea Amy Coney Barrett pentru a ocupa locul lui Ginsburg la Curtea Supremă

  • Donald Trump a nominalizat-o pe judecătoarea Barrett pentru a o înlocui pe Ruth Bader Ginsburg, care a decedat
  • Amy Coney Barrett este favorita conservatorilor
  • Preşedintele face presiuni asupra Senatului pentru a o numi în funcţie înainte de ziua alegerilor
674 afișări
Imaginea articolului Trump o desemnează pe judecătoarea Amy Coney Barrett pentru a ocupa locul lui Ginsburg la Curtea Supremă

Sursa foto: profimedia

Preşedintele Trump a nominalizat-o pe judecătoarea Amy Coney Barrett, candidatul favorit al conservatorilor, pentru a-i succeda în funcţie lui Ruth Bader Ginsburg, relatează The New York Times.

Preşedintele face presiuni asupra Senatului pentru a obţine confirmarea înainte de ziua alegerilor. Mişcarea însă ar contrazice regulamentul adoptat de ani de zile al Curţii Supreme.

Trump va face anunţul oficial al deciziei sale sâmbătă într-o conferinţă de presă. Preşedintele s-a întâlnit cu judecătoarea Barrett săptămâna aceasta si a rămas impresionat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici