Un bărbat a spart şapte farmacii, într-o săptămână, în Galaţi. Ce prejudiciu a făcut acesta

  • Un spărgător de farmacii a fost prins de poliţiştii gălăţeni.
  • Într-o singură săptămână, hoţul a spart şapte farmacii din oraşul Galaţi.
  • Bărbatul a fost arestat preventiv.
4146 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a spart şapte farmacii, într-o săptămână, în Galaţi. Ce prejudiciu a făcut acesta

Un bărbat a spart şapte farmacii, într-o săptămână, în Galaţi. Ce prejudiciu a făcut acesta

Spărgătorul de farmacii a fost văzut de poliţişti în tip ce încerca să intre în mod fraudulos într-o farmacie din oraşul Galaţi. El a reuşit să fugă, dar a fost prins la scurt timp. Poliţiştii au extins cercetările şi au aflat că hoţul reuşise să spargă şapte farmacii într-o singură săptămână. Prejudiciul făcut nu este foarte mare, au stabilit anchetatorii.

„La data de 01 mai a.c., în jurul orei 01.20, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Galaţi au surprins, în flagrant, un bărbat care se afla în interiorul unei farmacii, de pe strada Brăilei, încercând să sustragă bunuri, şi care, la vederea poliţiştilor, a fugit. În scurt timp, poliţiştii l-au depistat, în dreptul unui bloc, de pe strada Vlad Ţepeş, în apropierea farmaciei găsind şi autoturismul cu care acesta se deplasase, neasigurat şi cu cheile în contact. În urma investigaţiilor efectuate, a reieşit că, în perioada 21.04/01.05.2020, bărbatul, de 36 de ani, din municipiul Galaţi, ar fi săvârşit 7 infracţiuni de furt calificat şi tentativă la furt calificat, pătrunzând, prin forţarea ferestrelor termopan, în sediile a 7 farmacii, de pe raza municipiului Galaţi, din 3 reuşind să sustragă suma totală de 3.300 de lei”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Bărbatul a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, ulterior, instanţa dispunând arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici