Un bărbat condamnat pentru furt şi infracţiuni rutiere a fost prins de poliţiştii din Capitală

  • Un bărbat de 32 de ani care fusese condamnat la închisoare pentru infracţiuni rutiere şi pentru furt a fost prins de poliţişti pe o stradă din sectorul 1 al Capitalei.
400 afișări
Imaginea articolului Un bărbat condamnat pentru furt şi infracţiuni rutiere a fost prins de poliţiştii din Capitală

Un bărbat condamnat pentru furt şi infracţiuni rutiere a fost prins de poliţiştii din Capitală

Potrivit Poliţiei Capitalei, bărbatul în vârstă de 32 de ani a fost depistat de poliţişti pe o stradă din sectorul 1.

Pe numele acestuia fusese emis un mandat de executare a pedepsei, la începutul anului, de către Judecătoria Cornetu, fiind condamnat la 2 ani de închisoare pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul rutier.

De asemenea, în luna iulie 2020, Judecătoria Buftea a emis un mandat de executarea a pedepsei pe numele acestuia, acesta fiind condamnat la 6 luni de închisoare, pentru furt.

Conform poliţiştilor, bărbatul a fost încarcerat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici