Un om de afaceri a fost prins în flagrant când dădea mită 50.000 euro unui director din Romgaz

  • Un om de afaceri a fost prins în flagrant de DNA când oferea 50.000 euro unui director din Romgaz
  • Banii ar fi fost un avans din suma de 200.000 euro promisă directorului ca să aprobe un contract de cumpărare a unui teren
  • Omul de afaceri a fost reţinut de DNA şi va fi propus judecătorilor cu arestare preventivă
2624 afișări
Imaginea articolului Un om de afaceri a fost prins în flagrant când dădea mită 50.000 euro unui director din Romgaz

FOTO: Profimedia

Un om de afaceri a fost reţinut după ce a fost prins în flagrant de DNA când oferea 50.000 de euro unui director dintr-o companie de stat, martor denunţător. 
 
Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre un director din compania Romgaz. 
 
Omul de afaceri ar fi promis că îi va da 200.000 de euro ca directorul să aprobe un contract de achiziţionare, de către Romgaz, a unui teren vândut de inculpat. 
 
Ieri, DNA a organizat un flagrant şi l-au prins pe inculpat când îi dădea martorului 50.000 euro, un avans din banii promişi. Azi, procurorii propun magistraţilor arestarea preventivă. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici