Urme ale unui cadavru în portbagajul maşinii părinţilor lui Madeleine

Poliţia portugheză a descoperit urme ale unui cadavru în descompunere în maşina închiriată de soţii McCann, părinţii lui Madeleine care a dispărut în 3 mai din staţiunea portugheză Praia da Luz.

2 afișări
Imaginea articolului Urme ale unui cadavru în portbagajul maşinii părinţilor lui Madeleine

Urme ale unui cadavru în portbagajul maşinii părinţilor lui Madeleine

Potrivit unor surse din poliţie, citate de publicaţia britanică Daily Mail, rezultatele mai multor teste au confirmat existenţa unor urme de fluide corporale care aparţin unui cadavru, în portbagajul maşinii Renault Scenic, închiriată de soţii McCann la 25 de zile după ce Madeleine a dispărut.

Surse din Poliţia Judiciară portugheză au precizat că urmele au fost găsite pe dosul unui covor din portbagaj, indicând faptul că trupul a fost ascuns în mod intenţionat acolo. Poliţia aşteaptă rezultatele mai multor teste care să stabilească dacă ADN-ul găsit coincide cu cel al Madeleinei McCann.

Informaţiile au fost dezminţite de surse apropiate familiei, care le consideră zvonuri în campania împotriva cuplului organizată de angajaţi ai Poliţiei Judiciare. Prietenii familiei cred că poliţiştii portughezi se răzbună astfel pentru că soţii McCann i-au criticat pentru felul în care au condus ancheta în primele zile după ce fiica lor a dispărut.

"Poliţia a fost informată că fluidele provin de la un cadavru", a spus sursa citată.

Ofiţerii spun că urmele au fot găsite pe partea din spate a unui covor din portbagaj, lângă locul pentru roata de rezervă a maşinii. Potrivit poliţiştilor, dacă AND-ul s-ar fi aflat acolo prin transferul lui de la obiectele lui Madeleine sau ale fraţilor săi - aşa cum au spus soţii McCann -, atunci urmele ar fi fost descoperite pe faţa covorului.

Experţii de la Laboratorul de investigare a crimelor din Birmingham au făcut mai multe teste privind probele găsite în apartamenul din Praia da Luz şi din maşina închiriată. Pe baza rezultatelor preliminare primite în august, poliţia portugheză i-a declarat pe cei doi părinţi suspecţi oficiali în cazul dispariţiei fiicei lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici