2020 a fost un an greu pentru artişti. Johnny Depp, Pink şi Jessie J se numără printre vedetele cu probleme

  • Johnny Depp a avut un an greu nu doar din cauza pandemiei
  • Pe lângă lipsa concertelor, Pink a avut multe probleme cu sănătatea în 2020
  • Jessie J a ajuns la spital după ce şi-a pierdut temporar auzul
1112 afișări
Imaginea articolului 2020 a fost un an greu pentru artişti. Johnny Depp, Pink şi Jessie J se numără printre vedetele cu probleme

Sursa foto: profimedia

Dacă eşti fan Johnny Depp, ştii deja că acesta a avut un an de coşmar.

Artistul a postat pe contul său de Instagram o poză însoţită de descrierea „ Anul acesta a fost atât de greu pentru atât de mulţi. Iată un moment mai bun. Sărbători fericite, tuturor! Dragostea şi respectul meu pentru voi toţi. Veşnic, JD.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)

Pe lângă pandemia de coronavirus, Depp a pierdut în instanţă în faţa ziuarului The Sun, procesul de calomnie în care era implicată fosta soţie a starului Amber Heard, care a negat toate acuzaţiile de abuz. Actorul a fost forţat să renunţe la rolul său din Fantastic Beasts, după pierderea procesului cu tabloidul britanic.  

Nici cântăreţele Pink şi Jessie J nu au avut un an prea strălucit. Pe lângă lipsa concertelor, Pink nu doar că a supravieţuit infectării cu Covid, aceasta şi-a revenit şi dintr-o infecţie cu stafilococ şi ca să termine anul în glorie, şi-a rupt şi glezna .   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P!NK (@pink)

Zilele trecute şi cântăreaţa Jessie J a ajuns pe mainele medicilor fiind diagnosticată cu boala Meniere, o afecţiune a urechii interne.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici