Alec Baldwin, dat în judecată de familia directoarei de imagini ucise pe platoul de filmare

Alec Baldwin a fost dat în judecată de familia directoarei de imagini ucise, în octombrie 2021, pe platoul de filmare al filmului „Rust”.

894 afișări
Imaginea articolului Alec Baldwin, dat în judecată de familia directoarei de imagini ucise pe platoul de filmare

Alec Baldwin, dat în judecată de familia directoarei de imagini ucise pe platoul de filmare

Alec Baldwin a „împuşcat-o şi ucis-o din imprudenţă" pe Halyna Hutchins pe platoul de filmare al filmului „Rust”, potrivit unui proces intentat de familia acesteia, anunţă BBC.

Hutchins, în vârstă de 42 de ani, a murit anul trecut în timpul unei repetiţii, după ce arma lui Baldwin s-a descărcat.

Avocaţii familiei Hutchins au declarat că aceasta ar fi fost încă în viaţă dacă membrii echipei nu ar fi redus costurile.

Procesul de marţi a fost intentat la First Judicial District Court of New Mexico în numele soţului directoarei de imagini şi al fiului Andros, şi cere daune nespecificate.

Baldwin şi alţii sunt acuzaţi că „nu au efectuat verificările de siguranţă standard şi nu au respectat regulile de bază privind siguranţa armelor".

De asemenea, producătorilor li se reproşează că „au făcut rabat de la procedurile de siguranţă atunci când erau în joc vieţi omeneşti, s-au grăbit să respecte programul şi au ignorat numeroasele plângeri privind încălcări ale siguranţei".

Printre ceilalţi inculpaţi menţionaţi se numără regizorul asistent David Halls, armurierul Hannah Gutierrez-Reed şi recuzitatorul Sarah Zachry.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici