Arcadia Medical Beauty – un an de frumuseţe şi inovaţie (P)

52 afișări
Imaginea articolului Arcadia Medical Beauty – un an de frumuseţe şi inovaţie (P)

Arcadia Medical Beauty – un an de frumuseţe şi inovaţie 

Arcadia Medical Beauty sărbătoreşte primul său an de activitate dedicată frumuseţii şi sănătăţii. Acest an a fost unul plin de realizări, marcând succese notabile în domeniul esteticii medicale. 

Arcadia Medical Beauty a oferit peste 20,000 de tratamente, injectări estetice şi intervenţii de chirurgie estetică, 63% dintre acestea concentrate pe îmbunătăţirea aspectului corporal şi restul pe îngrijirea facială. Femei şi bărbaţi din Iaşi, dar şi din întreaga regiune a Moldovei, au beneficiat de expertiza medicilor şi terapeuţilor din cadrul centrului medical. 

Centrul de medicină şi frumuseţe şi-a consolidat poziţia în domeniul esteticii medicale prin angajamentul său ferm faţă de inovaţie şi tehnologie de vârf – dispozitive de ultimă generaţie, instrumente inovative pentru îngrijirea şi îmbunătăţirea aspectului. 

Spectra XT şi Evolve X reprezintă achiziţii importante în arsenalul tehnologic, instrumente esenţiale pentru echipa medicală. Aceste dispozitive inovatoare nu doar permit clinicii să fie la înălţimea cerinţelor actuale, ci şi furnizează posibilitatea de a răspunde eficient la nevoile diverse ale pacienţilor. 

Spectra XT, cu tehnologia sa avansată de terapie laser, a revoluţionat tratamentele faciale. De la eliminarea petelor pigmentare până la îmbunătăţirea texturii pielii, această tehnologie a deschis noi orizonturi în ceea ce priveşte regenerarea şi revitalizarea tenului. Este un pas important în direcţia oferirii de soluţii personalizate şi rezultate remarcabile în tratarea problemelor cutanate. 

Pe de altă parte, Evolve X, cu tehnologia sa avansată de remodelare corporală, a devenit alegerea preferată în rândul pacienţilor care caută opţiuni non-invazive cu rezultate durabile. Această tehnologie inovatoare permite remodelarea corporală printr-o combinaţie de radiofrecvenţă, electrostimulare musculară şi tehnologii de aspiraţie, oferind pacienţilor o soluţie completă pentru atingerea obiectivelor lor estetice. 

Rezultatele obţinute cu ajutorul acestor tehnologii de ultimă generaţie au contribuit semnificativ la succesul Arcadia Medical Beauty. De la reducerea ridurilor până la remodelarea corporală, tehnologia are un rol important în atingerea şi depăşirea aşteptărilor pacienţilor. 

Cea mai nouă tehnologie adăugată în portofoliul Arcadia Medical Beauty este laserul eCO2 Lutronic, un laser fracţionat puternic, capabil să trateze în siguranţă o varietate de afecţiuni. Printre indicaţiile acestei tehnologii inovative se numără rejuvenarea facială, estomparea cicatricilor postacneice şi nu numai, blefaroplastia nonchirugicală, precum şi tratamentul vergeturilor.

Arcadia Medical Beauty redefineşte standardele în domeniul esteticii medicale, evidenţiind importanţa frumuseţii în conexiune cu sănătatea. Gama diversificată de tratamente este orientată spre îmbunătăţirea calităţii vieţii pacienţilor şi promovarea unui stil de viaţă sănătos. 

În universul Arcadia Medical Beauty, frumuseţea devine o expresie autentică a echilibrului perfect dintre bunăstarea mintală şi fizică. Fiecare procedură contribuie nu doar la transformarea aspectului, ci şi la consolidarea unui stil de viaţă care susţine sănătatea generală. 

„La Arcadia Medical Beauty, credem cu tărie că a te simţi frumos este o experienţă integrală, influenţând nu doar aspectul exterior, ci şi starea de bine mentală şi emoţională. Încrederea în propriul aspect contribuie la o stimă de sine sănătoasă, marcând pozitiv relaţiile şi vitalitatea generală. În cadrul Arcadia, promovăm nu doar frumuseţea exterioară, ci şi îngrijirea holistică, recunoscând că frumuseţea autentică este rezultatul armoniei dintre corp şi minte", subliniază Raluca Fiterman, CEO Arcadia – Spitale şi Centre Medicale.

Anul trecut a fost doar începutul unei călătorii de succes pentru Arcadia Medical Beauty, iar echipa entuziastă şi dedicată este pregătită să abordeze cu încredere şi mai multe provocări în anii care urmează.  

Despre Arcadia – Spitale şi Centre Medicale   

Arcadia – Spitale şi Centre Medicale este cea mai mare reţea medicală multidisciplinară privată din zona de Nord-Est, fondată pe o structură complexă, în continuă dezvoltare.     

Echipa medicală de elită, tehnologia de ultimă generaţie, mediul confortabil şi dotările premium sunt doar o parte dintre motivele pentru care Arcadia – Spitale şi Centre Medicale este lider de sănătate în regiunea Moldovei.  

În prezent, Arcadia numără 7 centre medicale, Spitalul Multidisciplinar, Spitalul de Cardiologie Intervenţională, Spitalul de Recuperare Medicală, centrul de frumuseţe şi sănătate Arcadia Medical Beauty, 3 Centre de Imagistică Medicală şi Maternitatea Arcadia. 


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici