Christian Serratos i-a luat locul lui Jennifer Lopez! O interpretează pe Selena în noua serie Netflix!

  • Christian Serratos interpretează rolul legendarei Selena în cea mai recentă Serie produsă de Netflix.
  • Actriţa a urmat ore cu un antrenor de dialecte şi canto doar pentru a intra în rolul personajului.
  • Selena, care rămâne o figură emblematică a comunităţii latino din SUA a primit postum în 2017 o stea pe Walk of Fame din Hollywood.
  • Artista a fost sursă de inspiraţie pentru filmul biografic 'Selena' (1997), în care a fost protagonistă tânăra Jennifer Lopez.
207 afișări
Imaginea articolului Christian Serratos i-a luat locul lui Jennifer Lopez! O interpretează pe Selena în noua serie Netflix!

Christian Serratos i-a luat locul lui Jennifer Lopez! O interpretează pe Selena în noua serie Netflix!

Actriţa în vârstă de 30 de ani, care o interpretează pe Selena Quintanilla în Selena: Seria de la Netflix, a discutat despre asumarea rolului şi despre ce vrea să primească fanii din serial.

După ce filmul a avut un mare succes cu J.Lo , acum a venit randul lui Christian Serratos sa redea viata Selenei, cunoscută şi sub numele de 'regina muzicii texane', ce a fost împuşcată în 1995 de preşedinta fan clubului său, când avea doar 23 de ani

Christian a fost atât de hotărâtă să se transforme în legenda lui Tejano, încât a început să lucreze cu un antrenor de dialecte şi un antrenor de cântat, înainte de a obţine oficial rolul.

„Lucrul de care am beneficiat cu adevărat este că părul meu nu este mult diferit de al ei, şi l-am tăiat singură, în încercarea de a-i forţa să mă angajeze pe mine şi pe nimeni altcineva”, mărturiseşte Christian Serratos.

Născută în California de Sud, actriţa spune că Quintanilla a avut un „impact incredibil” asupra vieţii sale.

Faima aduce cu sine şi o mare responsabilitate. Serratos a recunoscut pentru Entertainment Tonight că cele mai grele secvenţe de la filmări au fost acelea în care a trebuit să comunice cu fanii legendarei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici