Cine ar putea fi noul James Bond

  • Producătorul filmelor James Bond oferă o idee despre cine va fi noul 007.
  • Producatorul Michael J. Wilson a dezvăluit vârsta actorului care îl va interpreta pe celebrul spion în următorul film din seria de filme.
  • Daniel Craig a renunţat oficial din rolul lui James Bond după interpretarea sa din No Time to Die din 2019, iar de atunci au circulat zvonuri despre cine va fi următorul care îl va juca pe celebrul agent 007.
5693 afișări
Imaginea articolului Cine ar putea fi noul James Bond

Hepta

Actorul, care s-a angajat iniţial pentru Casino Royale din 2006, când avea 38 de ani, a apărut într-un total de cinci filme James Bond.

Speculaţiile sunt acum răspândite cu privire la cine va juca rolul în viitoarele filme. Potrivit echipei de producţie din spatele serialului de filme (Broccoli estate), actorul nu a fost încă decis.

Cu toate acestea, este adesea raportat că actorii Reggie-Jean Page, Tom Hardy , Richard Madden sau Idris Elba sunt consideraţi candidaţi pentru rol.

Producătorul James Bond, Michael J. Wilson a dezvăluit vârsta actorului care îl va interpreta pe spionul britanic în următorul film din franciză - dând un indiciu milioanelor de fani Bond. Producătorul filmelor James Bond oferă o idee despre cine va fi noul 007.

Daniel Craig a renunţat oficial din rolul lui James Bond după interpretarea sa din No Time to Die din 2019, iar de atunci au circulat zvonuri despre cine va fi următorul care îl va juca pe celebrul agent 007 .

„ Ţine minte, Bond este deja un veteran. Avea ceva experienţă. Este o persoană care a trecut prin războaie, ca să spunem aşa. Probabil era în SAS sau aşa ceva. Nu este un copil din liceu. De aceea se potriveşte vârsta de treizeci şi ceva de ani”, a spus Wilson.

„Am încercat să mergem pe cei mai tineri în trecut”, a spus producătorul lui Deadline despre procesul de casting, adăugând: „Dar încercarea de a vizualiza nu funcţionează”.

Potrivit unui raport din ziarul The Independent, deşi actorii pot interpreta personaje de altă vârstă decât a lor, pare puţin probabil ca producătorii Bond să se concentreze pe cineva în vârstă de 20 de ani. Dacă intenţionează să selecteze un actor care are de fapt treizeci de ani, atunci Tom Hardy, în vârstă de 45 de ani, şi Idris Elba, în vârstă de 50 de ani, sunt plecaţi.

Page şi Madden au 34 şi, respectiv, 36 de ani, aşa că Wilson ar putea sugera că unul dintre ei ar putea fi ales pentru acest rol

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici