Concert Il Volo la Cluj-Napoca, în iulie

Trio-ul italian favorit al Papei Francisc, Il Volo, va concerta în Cluj-Napoca, pe 18 iulie.

194 afișări
Imaginea articolului Concert Il Volo la Cluj-Napoca, în iulie

Concert Il Volo la Cluj-Napoca, în iulie

Concertul va avea loc pe 18 iulie, la numai două zile distanţă de reprezentaţia de la Bucureşti, şi face parte dintr-un turneu mondial cu peste 100 de concerte susţinute pe toate continentele.

Biletele pentru concertul din data de 18 iulie au fost deja puse în vânzare la preţuri cuprinse între 145 lei şi 440 lei, în funcţie de categoria de loc.

Il Volo domină lumea pop – opera internaţională de peste un deceniu.

Acompaniaţi de o orchestră simfonică amplă, tenorii Piero Barone şi Ignazio Boschetto împreună cu baritonul Gianluca Ginoble vor cuceri publicul din Cluj cu un repertoriu muzical fascinant.

Concertul de la BT Arena Cluj-Napoca va cuprinde interpretări speciale ale compoziţiilor legendare semnate de Ennio Morricone precum şi melodii celebre care i-au propulsat în topul celor mai apreciaţi artişti internaţionali ai momentului.

Pentru înregistrările finale ale albumului, trio-ul a colaborat cu artişti de anvergură precum, violonistul David Garrett, violoncelistul Stjepan Hauser de la 2Cellos, trompetistul Chris Botti şi flautistul Andrea Griminelli.

Gianluca Ginoble, Ignazio Boschetto şi Piero Barone şi-au început cariera la vârsta de 14 ani, când au apărut într-o emisiune TV. Producătorul i-a reunit într-un trio şi le-a ales numele de scenă - Il Volo. Datorită talentului lor uimitor, artiştii au împărţit scena cu unii dintre cei mari artişti internaţionali, precum Barbra Streisand, Andrea Bocelli, Bono, Carlos Santana sau Eros Ramazzoti.

Sunt singurii interpreţi italieni care au fost invitaţi să participe la „We Are The World” For Haiti, în 2010, alături de alte 80 de vedete mondiale şi primii artişti italieni din istorie care au semnat primul contract cu o casă de discuri din Statele Unite al Americii.

Au lansat cinci albume de studio cu statut de platină şi au obţinut două nominalizări la Premiile Grammy.

Favorit al Papei Francisc, trio-ul a fost invitat, la începutul anului 2019, să participe la cea de-a XXVI-a ediţii a Zilei Mondiale a Tineretului din Panama. Aici au cântat „Ave Maria” în prezenţa a peste un million de spectatori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici