Destinaţia paradisului la doar un zbor distanţă. Cât costă o vacanţă în Zanzibar

  • Începând cu data de 28 octombrie turoperatorul Join UP! România prezent pe piaţa locală de mai bine de un an işi va completa portofoliul, introducând noi zboruri charter spre Zanzibar.
  • Acest lucru va fi realizat prin parteneriatul strategic pe care îl are compania cu SkyUp Airlines.
  • Decolările vor avea loc în fiecare săptămână de pe aeroportul internaţional Henri Coandă Bucureşti.
317 afișări
Imaginea articolului Destinaţia paradisului la doar un zbor distanţă. Cât costă o vacanţă în Zanzibar

Destinaţia paradisului la doar un zbor distanţă. Cât costă o vacanţă în Zanzibar

Zborul săptămânal va decola din Bucureşti la ora 07:30 cu direcţia Zanzibar unde va ateriza la ora 16:55 (ora locală). La întoarcere decolarea va avea loc la ora 21:05 cu direcţia Bucureşti Aeroport Henri Coandă unde va ateriza la ora 04:30 (ora locală).

Persoanele care îşi doresc să adauge pe lista destinaţiilor de vacanţă şi Zanzibar vor avea în curând oportunitatea să exploreze continentul African. Zborurile fiind directe, durata va fi de aproximativ 8-9 ore, iar călătorii vor fi transportaţi în cele mai sigure şi confortabile condiţii la bordul unei aeronave de ultimă generaţie, marca Airbus A321 NEO LR cu 220 de locuri disponibile pentru pasageri şi dată în uz in anul 2023. În ceea ce priveşte mesele la bord, vor exista nenumărate opţiuni culinare de care călătorii se pot bucura, dar şi meniuri diversificate care includ carne roşie, peşte sau preparate pentru vegetarieni cu preţuri totale de până la 15 euro/ segment. Animalele de companie nu sunt nici ele uitate, acestea pot călători cu avionul, alături de stăpânii lor.

"Suntem încântaţi să anunţăm că Join UP! România deschide drumul către Zanzibar, aducând oportunitatea de a descoperi frumuseţea continentului African pentru turiştii din România. Prin parteneriatul nostru cu SkyUp Airlines şi colaborarea strânsă cu MSG Touristic, ne propunem să oferim experienţe turistice autentice, precum excursii în safariuri şi explorarea culturii bogate a acestei destinaţii exotice. Zborurile directe, confortul la bord şi varietatea de opţiuni hoteliere sunt doar câteva dintre aspectele care vor face această călătorie de neuitat pentru toţi cei care aleg să ne însoţească în această aventură. Suntem mândri să extindem portofoliul nostru şi să aducem Zanzibar mai aproape de români”, a declarat Marius Surdu, CEO Join UP! România.

Prin colaborarea strânsă pe care Join UP! o are cu MSG Touristic, una dintre cele mai renumite companii de management al destinaţiilor, îşi doreşte să ofere turiştilor oportunitatea să descopere frumuseţea continentului African, pornind de la cultura aparte, gastronomia bogată în arome, până la experienţe turistice autentice, precum excursii în jurul insulei sau în safariuri. Pasagerii primelor două zboruri către Zanzibar (putând participa şi copii cu vârstele cuprinse între 4 şi 5 ani) care optează pentru o experienţă safari de până la 3 nopţi pot beneficia de o reducere de 20%.

Vacanţa propriu zisă va fi de 7 nopţi iar preţul de pornire este de 935 de euro. Persoanele care sunt interesate au la dispoziţie o listă generoasă de aproximativ 220 de opţiuni hoteliere dintre care pot alege experienţa perfectă pentru nevoile proprii. Pe această listă se numără 14 colaboratori exclusivi Join UP!, hoteluri de 5,4, sau 3 stele, alături de o opţiune focusată pe turiştii care călătoresc neînsoţiţi de copii, fiind concept de hotel adults only (18+):

Turiştii care vor ajunge în Zanzibar se vor bucura de numeroase activităţi interesante şi vor experimenta cultura locală autentică pe care Zanzibarul o oferă. Pentru început, aceştia vor putea experimenta fauna aparte pe care parcul natural Jozani o oferă. Vor face cunoştinţă cu peste 40 de specii de păsări, 50 de specii de fluturi, numeroase reptile şi cu faimoasele maimuţe red colobus. Mai departe, dansul tribului Masai va putea fi admirat de către pasionaţii de cultura africană. Aceştia vor avea oportunitatea să interacţioneze cu indigenii acestui trib pentru a afla mai multe despre tradiţiile, istoria şi stilul lor de viaţă direct aceşti reprezentanţi cunoscuţi ca fiind cei mai înalţi oameni de pe planetă.

Join UP! România s-a gândit şi la pasionaţii sporturilor extreme şi a pus la dispoziţia acestora excursii unde să practice rafting pe râul Rufiji, să admire pădurile, mangrovele şi unde pot interacţiona cu micile comunităţi locale din zonă.

Prison Island cunoscută şi sub denumirea de Insula Changu poate fi şi ea vizitată, iar aici turiştii pot admira atât celebrul sanctuar dedicat broaştelor ţestoase uriaşe cât şi apele în diferite nuanţe de turcoaz.

Cei pasionaţi de fotografie vor fi încântaţi să afle că vor putea oberva şi fotografia delfinii înotând în oceanul Indian, la apus de soare, în timpul unei croaziere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici