Video După izolare, obrazul fin e must have! Femeile vor să se simtă din nou frumoase

  • Pacientele clinicilor de estetică abia aşteaptă să-şi facă din nou tratamente de înfrumuseţare
  • Cristina din Bucureşti îţi spune că vrea neapărat să-şi facă un tratament cu laser şi să se simtă frumoasă
  • Chirurgul plastician Nicoleta Ferariu te anunţă că între paciente există un timp dedicat curăţării şi dezinfectării spaţiilor
499 afișări

Anca e make up artist şi obişnuieşte să meargă frecvent la cabinetul de estetică pentru a-şi înfrumuseţa trăsăturile. Îţi spune că abia aşteaptă vizita la plastician. 

”Aş vrea neapărat o curăţare în profunzime, adică ceva ce nu cred că am reuşit să fac până acum, pentru că vreau să văd aşa că e totul neted, foarte luminos. Aveam şanţuri aici ale cearcănelor, genetic. Şi aş vrea să merg să întreb dacă mai am nevoie de o ajustare”, a declarat Anca Buza, make-up artist.

Şi Cristina spune că va fi printre primele abonate la frumuseţe. 

”Mi-am dat seama acum în izolare cât de important este să-ţi faci un tratament cu laser, pentru că el acţionează în profunzime. Vreau să mă simt femeie, vreau să mă simt frumoasă”, a declarat Cristina Lupu.

Dacă ai deja făcută o programare la o clinică de estetică, trebuie să ştii că vei avea de respectat câteva reguli clare. 

”La intrare în clinică avem un spaţiu delimitat clar unde pacienta va completa un chestionar în legătură cu perioada de carantină, simptome de boală. I se ia temperatura înainte să intre în clinică, iar noi suntem protejaţi de echipamentul pe care deja îl cunoaştem”, spune Nicoleta Ferariu, specialist de chirurgie plastică.

În plus, află că nu te vei întâlni cu alte paciente. După fiecare consultaţie va fi un timp dedicat curăţării şi dezinfectării spaţiilor. Cele mai multe dintre clinicile de estetică îşi vor relua activitatea de luni. Sute de programări sunt deja făcute. Cel mai des doamnele le-au spus le spun medicilor esteticieni că vor să le alunge de pe chip oboseala şi ridurile. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici