Jaden Smith, fiul lui Will Smith, îşi lansează propria emisiune TV

  • Jaden Smith a jucat în Karate Kid, After Earth, Shake Kitchen
  • Tânărul de 22 de ani îşi doreşte o carieră şi în televiziune
  • Jaden şi-a lansat recent noua piesă, „Cabin Fever”, care are milioane de vizualizări pe Youtube
273 afișări
Imaginea articolului Jaden Smith, fiul lui Will Smith, îşi lansează propria emisiune TV

Jaden Smith, fiul lui Will Smith, îşi lansează propria emisiune TV

Jaden, fiul lui Will Smith îşi lansează un nou proiect, o emisiune pe Snapchat. La fel ca mama lui, Jada, băiatul vrea să aibă show-ul lui care se va numi „Soluţia Comitetului”. Emisiunea este un program destinat tinerilor care îl urmăresc pe Jaden şi care vor să dezbată subiecte de interes pentru noua generaţie.

Jaden spune că principalele subiecte acoperă complexele tinerilor, drepturile lor, dar şi educaţia. Cu siguranţă totul va fi îmbinat cu foarte mult umor, alături de invitaţi renumiţi.

Jaden Smith şi-a început cariera de actor la vârsta de 8 ani, în filmul The Pursuit of Happyness, unde a jucat alături de tatăl lui. Fiul lui Will Smith este în prezent şi artist, el cântă muzică rap.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici