James Bond revine la HBO. Cele 26 de filme vor fi disponibile de marţi, 1 decembrie

  • James Bond, cu numele de cod 007 este un personaj din romanele lui Ian Fleming. Rolul său a fost jucat de mai mulţi actori printre care Sean Connery, George Lazenby, Rooger More,Timothy Dalton, Pierce Brosnan şi Daniel Craig
  • Seriile James Bondl 007 au devenit succese de box-office în întreaga lume
  • Personajul din romane a fost modelat după lucrători reali din contrainformaţii (Spionajul Naval britanic), soldaţii din trupe de comando şi probabil caracterul lui monden este autobiografic.
540 afișări
Imaginea articolului James Bond revine  la HBO. Cele 26 de filme vor fi disponibile de marţi, 1 decembrie

James Bond revine la HBO. Cele 26 de filme vor fi disponibile de marţi, 1 decembrie

Toate cele 26 de filme din seria James Bond vor fi disponibile de marţi, 1 decembrie, pe platforma HBO Go. De la “Dr. No” (1962) până la “Spectre” (2015), fanii celebrului agent 007 vor avea ocazia să-i vadă la lucru pe cei 7 actori care l-au interpretat pe Bond de-a lungul deceniilor: Sean Connery, David Niven, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan şi Daniel Craig.

Festinul cu filme Bond are loc cu câteva luni înainte de lansarea celei mai recente producţii din serie, “No Time to Die”, care va avea premiera în 2 aprilie 2021.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici