Jessica Alba le-a pus copiilor camere de supraveghere în camere

  • Jessica Alba le-a pus copiilor camere de supraveghere în dormitoare
  • Copiii i-au spus că ar trebui să folosească #CringeyMom
  • La început, copiii actriţei nu au ştiut că mama lor e faimoasă
235 afișări
Imaginea articolului Jessica Alba le-a pus copiilor camere de supraveghere în camere

Jessica Alba le-a pus copiilor camere de supraveghere în camere

Jessica Alba este una dintre divele de la Hollywood care reuşesc să îmbine viaţa de familie cu meseria de actriţă. Pentru copiii ei, însă, ea este mama… ciudată. Ba chiar, aceştia i-au spus că ar trebui să folosească hashtag-ul ăsta atunci când postează în social media.

Actriţa a recunoscut: de când cu şcoala de acasă, le-a pus copiiilor săi camere de supraveghere în dormitoare.

„Am camere de supraveghere în camera lor şi pot să văd dacă se prostesc, se concentrează. De asemenea, dacă se bat, pot să dau înapoi şi să văd cine a lovit primul de fapt”, mărturiseşte actriţa.

Şi poate că ştie ea totul despre copiii săi, dar invers treaba nu prea stă la fel. Copiii au aflat cât de faimoasă este mama lor abia după câţiva ani.

„Ei nu ştiau, la începutul vieţii lor, că sunt actriţă. Honor a fost gen ce se întâmplă, adică de ce eşti în revista aia? Adică ce se întâmplă aici? Aşa că atunci a trebuit să îi mărturisesc, ştii, sunt actriţă”, a povestit Jessica Alba la The Ellen Show.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici