Jonah Hill, actor şi regizor, se retrage din promovarea filmelor

Actorul şi regizorul de la Hollywood Jonah Hill a declarat că apariţiile în mass-media şi evenimentele cu public îi „exacerbează” atacurile de anxietate, aşa că a decis să se retragă din promovarea filmelor pentru a-şi proteja sănătatea mintală, scrie Sky News.

402 afișări
Imaginea articolului Jonah Hill, actor şi regizor, se retrage din promovarea filmelor

Hepta

Jonah Hill a declarat că va face un pas înapoi de la promovarea viitoarelor filme pentru a-şi proteja sănătatea mintală.

Actorul şi regizorul a declarat că apariţiile în mass-media şi evenimentele cu impact public i-au „exacerbat” atacurile de anxietate.

El a spus că decizia a fost un pas „important” pentru el.

Într-o declaraţie pentru mass-media din SUA, starul de la Hollywood a dezvăluit că a terminat de regizat cel de-al doilea film al său, „Stutz”, un documentar despre el şi terapeutul său care explorează, de asemenea, sănătatea mintală în general.

Hill a spus că filmul l-a purtat într-o „călătorie de autodescoperire” şi că speră că îi va „ajuta pe cei care se luptă”.

„Întregul scop al realizării acestui film este de a oferi terapia şi instrumentele pe care le-am învăţat în terapie unui public larg pentru uz privat, prin intermediul unui film distractiv”, a spus el.

„Prin intermediul acestei călătorii de autodescoperire în cadrul filmului, am ajuns să înţeleg că am petrecut aproape 20 de ani confruntându-mă cu atacuri de anxietate, care sunt exacerbate de apariţiile în mass-media şi de evenimentele cu public. Sunt atât de recunoscător că filmul va avea premiera mondială la un prestigios festival de film în această toamnă şi abia aştept să îl împărtăşesc cu publicul din întreaga lume, în speranţa că îi va ajuta pe cei care se luptă. Cu toate acestea, nu mă veţi vedea promovând acest film, sau oricare dintre filmele mele viitoare, acest pas fiind important pentru a mă proteja”, a spus Jihan Hill.

Actorul, cunoscut pentru interpretarea unor personaje comice în filme precum Superbad, 21 Jump Street şi The Wolf Of Wall Street, a declarat că speră ca „Stutz” să normalizeze discuţiile despre problemele de sănătate mintală şi de a acţiona în acest sens.

„De obicei, mă strâmb la scrisori sau declaraţii de acest gen, dar înţeleg că fac parte dintre puţinii privilegiaţi care îşi permit să îşi ia timp liber”, a spus el.

„Nu îmi voi pierde locul de muncă în timp ce lucrez la anxietatea mea. Cu această scrisoare şi cu Stutz sper să fac să fie mai normal ca oamenii să vorbească şi să acţioneze în legătură cu aceste lucruri. Pentru ca ei să poată face paşi pentru a se simţi mai bine şi pentru ca persoanele din viaţa lor să le înţeleagă mai clar problemele. Sper că lucrarea va vorbi de la sine şi le sunt recunoscătoare colaboratorilor mei, partenerilor mei de afaceri şi tuturor celor care citesc această scrisoare pentru înţelegere şi sprijin”, a mai sus actorul şi regizorul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici