Justin Bieber anunţă că e grav bolnav şi îşi amână concertele

  • Justin Bieber anunţă că e grav bolnav şi trebuie să îşi întrerupă turneul.
  • Vedeta pop, în vârstă de 28 de ani, a anunţat pe Instagram că are boala Lyme şi mononucleoză cronică.
23135 afișări
Imaginea articolului Justin Bieber anunţă că e grav bolnav şi îşi amână concertele

„Am boala Lyme, precum şi o mononucleoză cronică gravă", a anunţat pe Instagram Justin Bieber.

„Mulţi au spus că arăt oribil, că iau metamfetamină etc., dar nu şi-au dat seama că am fost diagnosticat recent cu boala Lyme, precum şi cu o mononucleoză cronică gravă care mi-a afectat pielea, funcţiile creierului, energia şi sănătatea în general", a adăugat vedeta.

Bieber, în vârstă de 28 de ani, a declarat că a avut „doi ani dificili" din cauza bolii infecţioase de origine bacteriană.

„Aceste lucruri vor fi explicate mai departe într-o serie de documentare pe care o voi pune în curând pe YouTube", a adăugat starul pop: „Au fost doi ani dificili, dar acum primesc tratamentul potrivit care mă va ajuta să vindec această boală până acum incurabilă".

„Vă iubesc, mă voi odihni şi apoi mă voi întoarce într-o formă mai bună decât înainte”, a adăugat starul.

Conform Corriere della Sera, anunţul a venit în ajunul concertului de la Toronto, parte a turneului Justice World Tour. Artistul şi-a lăsat fanii în suspans şi pentru concertele următoare.

În online apăruseră, din 2020, zvonuri potrivit cărora Justin Bieber s-ar fi drogat, pentru că arăta tot mai rău.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici