Madonna, recunoscătoare după spitalizare: Când am fost la pământ, copiii mei au fost lângă mine

Dragostea familiei şi a prietenilor este cel mai bun medicament, spune Madonna, care anunţă, pe contul său de Instagram, că a ieşit din spital, iar când a fost „la pământ”, copiii au fost lângă ea.

783 afișări
Imaginea articolului Madonna, recunoscătoare după spitalizare: Când am fost la pământ, copiii mei au fost lângă mine

„Dragostea din partea familiei şi a prietenilor este cel mai bun medicament. O lună după ce am ieşit din spital şi pot reflecta. Ca mamă, poţi fi cu adevărat prinsă în nevoile copiilor tăi şi în aparenta dăruire nesfârşită... Dar atunci când am fost la pământ, copiii mei au fost alături de mine”, spune Madonna.

Aceasta mărturiseşte că a văzut o latură a propriilor copii pe care nu a mai văzut-o până acum.

„Am văzut o latură a lor pe care nu o mai văzusem până atunci. Asta a făcut toată diferenţa. La fel şi dragostea şi sprijinul din partea prietenilor mei. Dacă măriţi imaginea pe care o ţin în mână, veţi vedea un Polaroid făcut de Andy Warhol lui Keith Haring purtând o jachetă cu faţa lui Michael Jackson pictată pe ea. Un triunghi perfect de strălucire”, spune Madonna, despre o fotografie postată pe Instagram în care ţine un tablou în mâini.

Despre Michael Jackson spune că a fost „un artist care a atins atât de multe vieţi, inclusiv pe a mea”.

„Am plâns când am deschis acest cadou pentru că mi-am dat seama cât de norocos sunt să fiu în viaţă. Şi cât de norocoasă sunt că i-am cunoscut pe aceşti oameni şi pe atât de mulţi alţii care, de asemenea, nu mai sunt. Mulţumesc pentru acest cadou! Şi mulţumesc tuturor îngerilor mei care m-au protejat şi m-au lăsat să rămân pentru a-mi termina de făcut treaba”, mai scrie Madonna.

Madonna a fost internată în spital pe 24 iunie, din cauza unei infecţii bacteriene. Ea a fost internată la terapie intensivă şi a fost nevoită să-şi suspende temporar turneul mondial cu 43 de concerte, dintre care 13 sunt în Europa. În prima parte a lunii iulie, vedeta pop a fost surprinsă pe o stradă din New York în timp ce se plimba cu un prieten. Purta pălărie bej, ochelari de soare, tricou albastru închis şi pantaloni scurţi şi adidaşi în picioare. Ea a fost recunoscută de podcasterul Lauren Colin, care a publicat câteva fotografii pe TikTok, preluate de diverse alte surse media.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici