Moment de magie: iluzionistul David Blaine se ridică azi deasupra Pământului, atârnat de baloane cu heliu

  • Ascension e cel mai ambiţios spectacol live al lui Blaine de până acum
  • Îl vezi şi tu live, de la ora 15:55
  • Au trecut 10 ani de la ultima cascadorie făcută live de David Blaine
1827 afișări
Imaginea articolului Moment de magie: iluzionistul David Blaine se ridică azi deasupra Pământului, atârnat de baloane cu heliu

Moment de magie: iluzionistul David Blaine se ridică azi deasupra Pământului, atârnat de baloane

Iluzionistul David Blaine visează de mic să zboare. El programase iniţial "zborul" magic pe 31 august, între New York şi New Jersey, legat doar de nişte baloane umplute cu heliu.
A fost nevoit însă să renunţe la planul iniţial după ce nu i-a reuşit testul de zbor. "Era un proiect prea ambiţios, imposibil de realizat în acest moment din punct de vedere logistic, deşi am lucrat cu cei mai buni", a spus Blaine. El nu se lasă, însă. Cascadoria Ascension a fost mutată în Arizona şi o vezi live, în cele din urmă, în după-amiaza asta.

Planul magicianului implică o ascensiune de peste 5 kilometri deasupra Pământului, ataşat de 52 de baloane. Transmisiunea, prima cascadorie live pe care o face Blaine din 2012, de când a stat 72 de ore pe un stâlp din New York şi au trecut prin el 1 milion de volţi, începe la 15:55 şi se vede aici.

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici