O fermă a animalelor a fost amenajată în interiorul Grădinii Zoologice din Sibiu

Autorităţile anunţă că s-a deschis Ferma Animalelor din cadrul Grădinii Zoologice din Sibiu. În interiorul acesteia, copiii se pot juca, sub supraveghere, cu diferite animale de fermă.

290 afișări
Imaginea articolului O fermă a animalelor a fost amenajată în interiorul Grădinii Zoologice din Sibiu

Ferma Scoala Cornatel, Facebook

Ferma Animalelor este un proiect iniţiat pentru copiii care vizitează Grădina Zoologică din Sibiu. Acolo, ei pot interacţiona cu animalele domestice din fermă.

Lucrările au fost finalizate şi o parte dintre animale au fost aduse, astfel că din acest final de săptămână copiii se pot bucura de noua atracţie de la Zoo, anunţă autorităţile locale.

„Copiii au posibilitatea de a interacţiona cu raţe, gâşte, ponei, vaci pitice, oi şi capre, putându-le mângâia. Urmează să mai ajungă la Ferma Animalelor şi purcei, bibilici şi gâşte domestice. Ferma este amenajată în zona intrării în Grădina Zoologică dinspre pădurea Dumbrava. Pe cei 800 de metri pătraţi au fost construite opt adăposturi din lemn pentru animale, un turn de observare şi o zonă de odihnă. Investiţia de 774.000 lei a fost asigurată din bugetul local”, a anunţat biroul de presă al Primăriei Sibiu.

Pentru vizitarea Fermei Animalelor nu se plăteşte taxă suplimentară, precizează reprezentanţii Primăriei Sibiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
zoo,
fermă,
animale

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici