Poveste reală: Porumbel arestat în India, suspectat de spionaj! Ce s-a descoperit asupra ”spionului”

  • Autorităţile din India au arestat un porumbel şi l-au acuzat de spionaj
  • Captura s-a produs la graniţa cu Pakistan
  • Motivul invocat de poliţişti a fost penajul vopsit şi un inel cu un cod prins de gheară
1486 afișări

Data viitoare când te plângi de cum îşi face Poliţia Română treaba, să te gândeşti că mereu se poate mai rău. În India, de exemplu, poliţia a arestat un porumbel, suspectat de spionaj.

Poliţiştii au capturat pasărea la graniţa dintre India şi Pakistan. A urmat apoi o conferinţă de presă unde s-a precizat că deşi păsările nu ţin cont de graniţele dintre state, i-a alarmat faptul că acel porumbel avea un inel cu un ”cod” prins de gheară. Mai mult, aripile porumbelului erau vopsite în roz, un lucru considerat neobişnuit.

După ce pasărea a fost capturată şi pusă într-o cuşcă, a fost identificat şi proprietarul, un pakistanez care a declarat că acel cod este de fapt numărul lui de telefon, în caz că pasărea se pierde. Columbofilul a rugat poliţiştii indieni să-i returneze pasărea pentru că este ”inocentă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici