Se împlinesc 14 ani de la concertul susţinut sub nivelul mării. Artista a setat un record mondial pe data de 2 octombrie 2006

  • Pe 2 octombrie 2006, Katie Melua susţinea un concert la o adâncime de 303 metri
  • Cântăreaţa născută în Georgia a intrat în Cartea Recordurilor la acel moment
  • Melua şi formaţia ei au cântat timp de o oră în faţa staff-ului platformei
382 afișări
Imaginea articolului Se împlinesc 14 ani de la concertul susţinut sub nivelul mării. Artista a setat un record mondial pe data de 2 octombrie 2006

Sursa foto: Mediafaxfoto

Dacă numele Katie Melua nu îţi spune prea multe, află că aceasta era în 2006 cântăreaţa cu cele mai mari vânzări în Europa. Născută în Georgia, Katie s-a mutat în Marea Britanie la 8 ani iar la 23 intra în Cartea Recordurilor.

Ea a cântat pe o platformă din Marea Nordului la o adâncime de 303 metri. Katie s-a antrenat din greu înainte să susţină concertul. Trebuia să fie pregătită în cazul oricărei probleme.

Katie Melua, cântăreaţă: Din punct de vedere al acusticii, spaţiul în care cânt astăzi este diferit de orice alt loc în care am cântat. Este un ecou uluitor, dar e o întârziere lungă astfel că nu afectează într-un mod rău, ci într-un mod incredibil.
 
5 milioane de oameni îi cumpărau albumul în acel an. Concertul sub nivelul mării a fost difuzat în întreaga lume iar numele de Katie Melua era dat unui asteroid şi unui tip de lalea.
 
Anul acesta, Katie Belua va lansa cel de-al 8-lea album din carieră. Nu a mai avut la fel de mult succes în ultimii ani.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici