Tenet, blockbusterul lui Cristopher Nolan a debutat cu succes. Filmul are deja încasări de 150 de milioane de dolari

  • Blockbusterul lui Cristopher Nolan a debutat weekendul ăsta în SUA
  • În cinematografele de la noi îl vezi din 18 septembrie
1107 afișări
Imaginea articolului Tenet, blockbusterul lui Cristopher Nolan a debutat cu succes. Filmul are deja încasări de 150 de milioane de dolari

Tenet, blockbusterul lui Cristopher Nolan a debutat cu succes. Filmul are deja încasări de 150 de milioane de dolari

Ceea ce ar fi trebuit să fie blockbuster-ul verii ajunge în cele din urmă în sălile de cinema. SF-ul lui Cristopher Nolan e prima lansare cinematografică importantă de la începutul pandemiei de coronavirus.

În ciuda restricţiilor din cinematografele din întreaga lume şi după mai multe amânări ale lansării, filmul are deja încasări de 150 de milioane de dolari la nivel internaţional.

La weekendul de debut în Statele Unite, Tenet a fost văzut în 2800 de săli şi a strâns peste 20 de milioane de dolari. Nu pare mult, comparativ cu alte filme regizate de Nolan, dar asta îl pune direct pe locul al 7-lea în topul all-time al lansărilor din weekend-ul de Ziua Muncii.

Cifrele sunt şi mai impresionante dacă ţinem cont că 45% dintre cinematografele din SUA rămân închise, iar cele care au deschis au făcut-o la jumătate din capacitate. Warner Bros. nu au permis încă nici proiectarea filmului la cinematografele de tip drive-in.
Studioul se declară mulţumit de încasările de până acum, spunând că performanţa de box office a lui Tenet va fi mai degrabă un maraton, nu un sprint.

Filmul, în care-i vezi pe actorii Robert Pattinson, Kenneth Branagh, Clémence Poésy sau Michael Caine, prezintă viaţa unui om care încearcă să prevină Al Treilea Război Mondial prin intermediul renaşterii şi călătoriei în timp.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici