,,The Marvels" va fi cel mai scurt film din istoria Universului Cinematografic Marvel

Viitorul film de supereroine feministe va avea o durată de doar 105 minute - adică o oră şi 45 de minute.

2858 afișări
Imaginea articolului ,,The Marvels" va fi cel mai scurt film din istoria Universului Cinematografic Marvel

Marvel

The Marvels bate recordul precedent al celui mai scurt film MCU cu şapte minute, şi anume,  The Incredible Hulk şi Thor: The Dark World, care au avut ambele 112 minute.

The Avengers a debutat în 2012 cu o durată de 145 de minute (2 ore şi 25 de minute). Desigur, a avut multe de încorporat, cu debuturi din partea unora dintre cei mai importanţi eroi ai Marvel, iar filmele Avengers tind să aibă cam aceeaşi durată.

Age of Ultron a urmat cu 141 de minute (2 ore şi 21 de minute), iar Avengers: Infinity War cu 149 de minute (2 ore şi 29 de minute).

Avengers: Endgame a fost cel mai lung film MCU, cu o durată uluitoare de 181 de minute (3 ore şi 1 minut). 

The Marvels debutează în cinematografe pe 10 noiembrie 2023, cu Brie Larson (Carol Denvars), Iman Vellani (Kamala Khan) şi Teyonah Parris (Monica Rambeau) în rolurile principale, potrivit IGN

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici