Turneul european al lui Taylor Swift a provocat o explozie a preţurilor camerelor de hotel

  • Turneul european al lui Taylor Swift a provocat o explozie a preţurilor camerelor de hotel.
  • Turneul va începe pe 9 mai la Paris şi va cuprinde concerte în 18 oraşe.
  • De asemenea, numeroase hoteluri anunţă că nu mai au camere libere.
760 afișări
Imaginea articolului Turneul european al lui Taylor Swift a provocat o explozie a preţurilor camerelor de hotel

Studiu realizat de compania Lighthouse arată că în Stockholm, tariful a crescut cu 119% în zilele de concert ale vedetei pop, comparativ cu săptămâna anterioară şi cu săptămâna următoare, potrivit Le Figaro. De asemenea, 80% din hoteluri nu mai au locuri în perioada concertului.

Preţurile variază în funcţie de oraş, notează studiul. Creşterea este până la 154% în Varşovia şi 116% în Liverpool. La Londra şi Paris creşterile preţurilor sunt mai mici, de 9% şi 5%, deoarece oraşele au o capacitate de cazare foarte mare.

Impactul este mai mic în cazul spaţiilor de cazare AirBnb. Turneul european al cântăreţei americane va începe pe 9 mai la Paris şi va cuprinde peste 50 de concerte în 18 oraşe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici