Un influencer spune că a învăţat mai multe de pe TikTok decât de la şcoală

O celebritate de pe TikTok, gkbarry, aka Grace Keeling, spune că aplicaţia este utilă pentru tinerii care au anxietate.

674 afișări
Imaginea articolului Un influencer spune că a învăţat mai multe de pe TikTok decât de la şcoală

Instagram -gkbarry

Un creator de conţinut de top declară că aplicaţia TikTok poate să fie un instrument util pentru învăţare. 

Grace Keeling, în vârstă de 23 ani, face videoclipuri scurte din perioada pandemică în care face glume despre cum îşi petrece 23 ore din 24 pe aplicaţie ca o creatoare de conţinut. Ea are în prezent 2,5 milioane de urmăritori. 

"Am învăţat mai multe de pe TikTok decât de la şcoală. Cred ca TikTok este o bună distragere şi dacă mă simt puţin anxioasă, intru pe aplicaţie", declară influencerul care mai adaugă că aplicaţia conţine de toate. 

Potrivit BBC, un sondaj recent realizat arată că Instagram este în continuare cea mai populară aplicaţie social media, urmată de YouTube şi TikTok. 

TikTok este o aplicaţie şi o reţea de socializare deţinută de ByteDance ce a fost lansată în China sub numele „A.me” în septembrie 2016 de Zhang Yiming. Este folosită pentru a crea videoclipuri scurte de mai multe genuri. A fost lansată în 2017 pentru ţările din afara Chinei, dar după 2020, politicieni ca Donald Trump şi Liz Truss au propus restricţionarea sau chiar interzicerea aplicaţiei, acuzând producătorii de spionaj în interesul regimului comunist de la Beijing. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici