5 influenceriţe din Egipt au fost condamnate la doi ani de închisoare pentru indecenţă pe Tik Tok

  • 5 influenceriţe din Egipt au fost condamnate la doi ani de închisoare pentru afişare indecentă pe Tik Tok.
  • Fiecare a primit câte o amendă de 19.000 de dolari.
  • Este prima pedeapsă cu închisoarea dintr-o serie de sentinţe date împotriva influenceriţelor egiptene din social media.
636 afișări
Imaginea articolului 5 influenceriţe din Egipt au fost condamnate la doi ani de închisoare pentru indecenţă pe Tik Tok

Profimedia

5 influenceriţe din Egipt au fost condamnate la doi ani de închisoare pentru publicarea unor filmuleţe pe Tik Tok în care se afişau în ipostaze indecente, relatează BBC. Fiecare a primit şi o amendă de 19.000 de dolari.
 
În aprilie, autorităţile din Egipt au pornit o campanie împotriva influenceriţelor din social media, iar aceasta este prima pedeapsă cu închisoarea. 
 
Totuşi, nişte activişti au publicat o campanie online pentru eliberarea celor 5 femei. 
 
"Curtea Economică din Cairo le-a condamnat pe cele cinci femei la doi ani de închisoare şi le-a amendat cu 300.000 de lire egiptene pe fiecare”, a transmis publicaţia egipteană Al-Ahram. 
 
"Sunt acuzate de încălcarea valorilor şi principiilor societăţii egiptene şi de postarea fotografiilor şi clipurilor video indecente care tulbură moralitatea publică”, a mai scris publicaţia.
 
Trei dintre cele cinci femei au fost acuzate şi de videochat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici