A fost desemnat cel mai influent bărbat de la Hollywood. Cine este personajul

Site-ul Askmen a realizat un sondaj pentru a desemna cel mai influent bărbat de la Hollywood. Câştigătorul este reprezentat de singurul personaj fictiv din top cinci.

611 afișări
Imaginea articolului A fost desemnat cel mai influent bărbat de la Hollywood. Cine este personajul

A fost desemnat cel mai influent bărbat de la Hollywood. Cine este personajul (Imagine: Shutterstock)

Superspionul fictiv James Bond a primit titlul de cel mai influent bărbat de la Hollywood, potrivit rezultatelor sondajului realizat online de site-ul askmen.com.

Agentul secret, care în prezent este interpretat pe marele ecran de Daniel Craig, i-a învins în acest sondaj pe olimpicul medaliat cu aur Usain Bolt, situat pe locul al doilea, şi fostul preşedinte american Bill Clinton, situat pe locul al treilea.

Explicând alegerea de pe primul loc, editorii site-ului dedicat bărbaţilor spun să personajul creat de Ian Fleming "s-a potrivit întotdeauna vremurilor în care a trăit": "James Bond i-a influenţat pe bărbaţi timp de şase decenii şi încă nu şi-a încheiat misiunea".

Topul 5 al celor mai influenţi bărbaţi de la Hollywood este completat, în ordine, de Seth MaCFarlane, creatorul serialului "Family Guy", şi Joseph Gordon-Levitt, starul filmului "Cavalerul negru: Renaşterea/ The Dark Knight Rises".

În top au mai fost incluşi actorul de comedie Jimmy Kimmel, pe locul al şaselea, cântăreţul şi compozitorul R&B Frank Ocean, pe locul al optulea, actorul Ryan Gosling, pe locul al zecelea, preşedintele american Barack Obama, pe 11, regizorul Christopher Nolan (15), actorul Liam Neeson (16), rapperii Jay-Z (22) şi Kanye West (31), actorul Alec Baldwin (49).

Cel mai cunoscut agent secret din lume a fost jucat de şase actori diferiţi - Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan şi Daniel Craig - pe parcursul celor 22 de filme din această franciză. Personajul şi-a păstrat însă întotdeauna gustul pentru maşinile sport, femeile frumoase, gadget-urile high-tech şi vodca-martini, pe care o preferă "shaken, not stirred".

Pe 23 octombrie, la Londra, va fi lansat cel de-al 23-lea film din serie, intitulat "Skyfall", în care Daniel Craig interpretează pentru a treia oară rolul agentului James Bond.

Cele 22 de filme "James Bond" realizate până în prezent au generat încasări de 1,6 miliarde de dolari în SUA şi Canada şi de peste 3 miliarde de dolari în toată lumea, această serie fiind pe locul al treilea în clasamentul celor mai de succes francize cinematografice, potrivit Box Office Mojo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici