A murit cântăreaţa Denisa Răducu, cunoscută ca Denisa Manelista. Artista avea doar 27 de ani/ Unde va avea loc înmormântarea

Cântăreaţa Denisa Emilia Răducu a murit, duminică dimineaţă, la vârsta de 27 de ani, a declarat, pentru MEDIAFAX, Alis Grasu, managerul general al Serviciului de Ambulanţă Bucureşti- Ilfov.

90359 afișări
Imaginea articolului A murit cântăreaţa Denisa Răducu, cunoscută ca Denisa Manelista. Artista avea doar 27 de ani/ Unde va avea loc înmormântarea

Cântăreaţa Denisa Răducu a murit

Care este boala de care suferea Denisa Manelista. Românii, predispuşi la un risc mai mare faţă de alţi europeni de a dezvolta această afecţiune

Alis Grasu, managerul general al Serviciului de Ambulanţă Bucureşti- Ilfov, a declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, că la domiciliul căntăreţei a fost chemată ambulanţa în jurul orei 04.00, pacienta fiind găsită în stop cardio-respirator.

Prima ambulanţă a ajuns la aproximativ cinci minute de la efectuarea apelului, la solicitare răspunzând două ambulanţe, însă manevrele de resuscitare nu au dat rezultat, potrivit sursei citate.

Cântăreaţa Minodora Mihon a transmis pe contul său oficial de Facebook un mesaj de condoleanţe pentru familia Denisei Răducu.„Ce gol imens şi ce tristeţe am în suflet... Să te odhneşti în pace... Sincere condoleanţe familiei”, a scris aceasta.

Potrivit unor informaţii, Denisa Răducu ar fi fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular.

Familia Denisei Răducu a postat duminică după amiază un mesaj pe contul oficial de Facebook al cântăreţei anunţând că trupul acesteia a fost depus la Capela Cimitirului Bellu.

Înmormântarea va avea loc în comuna natală a cântăreţei, Ştefăneşti, judeţul Vâlcea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici