A slăbit 30 de kilograme în ultimii ani. Acum pozează în costum de baie. Transformarea unei vedete - FOTO, VIDEO

De la un star cu mari probleme privind încrederea în sine şi imaginea prezentată publicului, britanica a devenit acum unul dintre apărătorii vieţii sănătoase. De curând, ea a apărut pe coperta revistei Self, unde vorbeşte despre transformarea prin care a trecut

4387 afișări
Imaginea articolului A slăbit 30 de kilograme în ultimii ani. Acum pozează în costum de baie. Transformarea unei vedete - FOTO, VIDEO

Kelly Osbourne (Imagine: Captura Video)

Kelly Osbourne a slăbit în ultimii ani peste 30 de kilograme, informează Daily Mail.

Ea a vorbit într-un interviu pentru Self despre cum s-a transformat dintr-un star al unui reality show cu probleme privind încrederea în sine într-o persoană care crede mai mult ca niciodată în puterea pe care o are asupra propriului corp.

Secretul pentru ea, după cum singură mărturiseşte, a fost să pună starea de sănătate pe primul loc şi să fie dispusă ”să transpire pentru a slăbi”.

”Mi-am dat seama că nu există perfecţiune. Dacă ştiam asta mai devreme, nu mai aveam atâtea probleme. Pot să fiu doar eu. Pot să fac greşeli. Iar corpul meu nu e perfect, dar îl iubesc. Nu va fi niciodată perfect, dar mi-aş dori asta. Ce plictisitor”, a glumit ea la sfârşit.

Fiica lui Ozzy Osbourne a precizat că pentru slăbi a făcut exerciţii fizice în fiecare zi şi a renunţat să mai petreacă sâmbătă seara în cluburi.

În vârstă de 28 de ani, Kelly mănâncă orice aliment care ar putea să o îngraşe dimineaţa, chiar dacă e vorba de pizza.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici