Actorul Edward Herrmann, cunoscut pentru rolul din "Fetele Gilmore", a murit

Actorul american Edward Herrmann, cunoscut pentru rolurile interpretate în serialele "Fetele Gilmore" şi "Cabinet de avocatură", dar şi pentru filme precum "Lupul de pe Wall Street" şi "Aviatorul", a murit miercuri, la vârsta de 71 de ani.

583 afișări
Imaginea articolului Actorul Edward Herrmann, cunoscut pentru rolul din "Fetele Gilmore", a murit

Actorul Edward Herrmann, cunoscut pentru rolul din "Fetele Gilmore", a murit (Imagine: IMDB)

"Edward Herrmann, pe lângă faptul că a fost un actor desăvârşit, a fost şi un adevărat domn şi un erudit, dar şi o persoană incredibil de bună şi decentă. Ne va lipsi tuturor", a declarat managerul actorului, Robbie Kass, informează huffingtonpost.com.

Potrivit site-ului TMZ, Edward Herrmann a murit într-un spital din New York, actorul fiind bolnav de cancer la creier.

Edward Herrmann a câştigat un premiu Emmy pentru rolul interpretat în serialul "Cabinet de avocatură/ The Practice", fiind însă foarte cunoscut pentru rolul lui Richard Gilmore, tatăl lui Lorelai, din serialul "Fetele Gilmore/ Gilmore Girls".

Edward Herrmann a avut o îndelungată carieră în cinema şi televiziune. A jucat în filme precum "Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street", "Aviatorul/ The Aviator","Clubul împăraţilor/ The Emperor's Club" şi "Richie Rich". De asemenea, a jucat în numeroase seriale de televiziune, între care şi "Cum am cunoscut-o pe mama voastră/ How I Met Your Mother", "Soţia perfectă/ The Good Wife" şi "Anatomia lui Grey/ Grey's Anatomy".

Edward Herrmann a fost căsătorit de două ori, cu scenarista Leigh Curran şi cu Star Hayner (din 1992 până la decesul său), şi are două fiice şi un fiu vitreg.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici