Actorul Jamie Bell ar putea deveni următorul James Bond

Actorul britanic Jamie Bell ar putea deveni următorul James Bond, acesta purtând negocieri pentru obţinerea rolului agentului 007 în următorul film al francizei, conform unor surse citate de contactmusic.com, actorul Daniel Craig refuzând de curând o ofertă de 68 de milioane de lire pentru acest rol.

1183 afișări
Imaginea articolului Actorul Jamie Bell ar putea deveni următorul James Bond

Actorul Jamie Bell ar putea deveni următorul James Bond (Imagine Hepta / Mediafax Foto)

Cel mai recent nume vehiculat pentru a-l înlocui pe Daniel Craig în rolul lui James Bond este Jamie Bell, care este cunoscut pentru rolul său de debut din filmul 'Billy Elliot', din anul 2000.

Potrivit unor surse, actorul în vârstă de 30 de ani a impresionat-o pe Barbara Broccoli, producătoarea James Bond, cu talentul său actoricesc în noul film în curs de producţie 'Film Stars Don't Die in Liverpool'.

Bell filmează în prezent la acest film, regizat de Paul McGuigan, în care joacă alături de Peter Turner; autorul memoriului pe care este bazat subiectul filmului. Pelicula îi aduce din nou pe platourile de filmare pe Bell şi pe Julie Walters pentru prima dată după 17 ani, cei doi jucând pentru prima oară împreună la 'Billy Elliot', iar în prezent aceasta l-ar putea vedea pe actor trecând de la dans şi balet (fostul său rol din 'Billy Elliot' era al unui băieţel pasionat de dans confruntându-se cu dezintegrarea familiei sale), la rolul agentului 007.

"Barbara a fost un fan al lui Jamie de mult timp şi s-a gândit chiar ca el să interpreteze un rol în cunoscuta franciză", a declarat o sursă pentru The Sun, "Fiecare îşi aduce aminte de Jamie în rolul băieţelului din 'Billy Elliot', dar acum este pregătit şi are o serie de roluri serioase în jurul său. Tom Hiddleston şi Aidan Turner încă sunt în jocuri, dar Jamie a arătat că este în mod cert acolo, în competiţie cu aceştia."

În ciuda zvonurilor să ar fi 'purtat discuţii informale cu producătorii' despre posibilitatea de a-şi asuma rolul, un purtător de cuvânt al Eon a dat asigurări că 'Barbara vorbeşte de regulă cu mulţi actori şi nu s-a decis nimic în privinţa următorului James Bond.'

În timp ce Bell este cunoscut într-adevăr pentru rolul său datorită căruia a primit un premiu BAFTA pentru interpretarea tânărului balerin, acesta a jucat într-o serie de filme de succes precum 'Snowpiercer', 'Filth', 'Nymphomaniac: Vol. II' şi 'Fantastic Four'. Acesta joacă în prezent în serialul despre război 'TURN: Washington's Spies' şi a terminat de curând filmările la thrillerul britanic al lui Toa Fraser, '6 Days', în care joacă rolul unui soldat SUA pe nume Rusty. Potrivit unor surse, actorul va juca în sequel-ul regizat de Peter Jackson 'The Adventures of Tintin: Prisoners of the Sun'.

Cel mai probabil, Daniel Craig nu se va întoarce pe marile ecrane în rolul agentului 007, actorul refuzând o ofertă de 68 de milioane de lire sterline pentru a continua franciza. Printre alţi actori în cărţi pentru acest rol se află Idris Elba, Damian Lewis, Tom Hardy şi în mod neconvenţional, 'The X-Files' star Gillian Anderson.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici