Actorul Shia LaBeouf a suferit câteva contuzii şi tăieturi la nivelul capului în timpul unor filmări

Actorul american Shia LaBeouf a avut nevoie de tratament medical miercuri, după ce s-a accidentat la nivelul capului, în timpul filmărilor pentru noul său lungmetraj, "American Honey", care este turnat în statul Dakota de Nord, a anunţat agentul de presă al artistului.

223 afișări
Imaginea articolului Actorul Shia LaBeouf a suferit câteva contuzii şi tăieturi la nivelul capului în timpul unor filmări

Actorul Shia LaBeouf a suferit câteva contuzii şi tăieturi la nivelul capului în timpul unor filmări (Imagine: HEPTA)

Starul hollywoodian, în vârstă de 29 de ani, care a devenit cunoscut graţie filmelor din seria "Transformers" şi a jucat apoi alături de Brad Pitt în drama inspirată din evenimente din cel de-Al Doilea Război Mondial "Furia: Eroi anonimi/ Fury", va reveni pe platourile de filmare în cursul zilei de joi.

"Shia LaBeouf a suferit câteva leziuni minimale seara trecută, în timpul filmărilor de la lungmetrajul «American Honey»", a declarat Melissa Kates, agentul de presă al actorului.

"Respectând protocolul, producătorii au solicitat tratament medical, iar Shia s-a ales cu nişte copci la o mână şi la nivelul capului din cauza unor tăieturi", a adăugat ea.

Surse au dezvăluit pentru site-ul TMZ.com că actorul a avut nevoie de 20 de copci la nivelul capului şi al uneia dintre mâini, după ce a spart cu capul un geam de sticlă în timp ce filma o scenă de la noul său lungmetraj "American Honey", în Dakota de Nord.

Starul a fost transportat la un spital din apropiere şi apoi externat. El îşi va relua activitatea în cursul zilei de joi.

Cu toate acestea, reprezentanţii actorului spun că articolele apărute în presa americană despre accidentul suferit de Shia LaBeouf au fost exagerate, deoarece vătămările suferite de acesta au fost "minimale".

Shia LaBeouf a suportat o operaţie la una dintre mâini în 2008, după un accident de automobil.

Shia LaBeouf a devenit celebru după rolul lui Sam Witwicky din primele trei filme din seria SF "Transformers", care s-au bucurat de un imens succes de casă. În anul următor, LaBeouf a fost distribuit în alte două pelicule cu încasări excepţionale - "Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal" şi "Ochi de vultur/Eagle Eye". Anul 2009 i-a adus din nou două roluri în filme cu succes de casă - "Transformers: Răzbunarea celor învinşi" şi "New York, I Love You", iar în 2010, acesta a jucat alături de Michael Douglas în "Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule". Shia LaBeouf, care a jucat în cele două lungmetraje "Nimfomana/ Nymphomaniac", de Lars von Trier, a apărut apoi şi alături de Brad Pitt, în drama de război "Fury", de David Ayer.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici