Actorul Tom Sizemore, arestat la Los Angeles

Actorul Tom Sizemore a petrecut câteva ore în spatele gratiilor, marţi, la Los Angeles, după ce a fost arestat de poliţia americană deoarece a lipsit luna trecută de la o audiere programată la tribunal, au declarat surse din poliţia şi din justiţia americană.

263 afișări
Imaginea articolului Actorul Tom Sizemore, arestat la Los Angeles

Actorul Tom Sizemore (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

După ce s-a luptat mulţi ani cu dependenţa de droguri, actorul, care s-a remarcat în filmul "Saving Private Ryan", încearcă să revină cu un rol în serialul TV "Hawaii Five-O". Sizemore a fost arestat de poliţie în timpul unei anchete efectuate de brigada de narcotice.

Deşi nu a găsit droguri, poliţia a descoperit că pe numele lui Tom Sizemore există un mandat de arestare, emis de autorităţi după ce actorul nu s-a prezentat, în luna august, la o audiere la tribunal, referitoare la o arestare precedentă a artistului, acuzat în 2009 de comiterea unor acte de violenţă.

Sizemore, în vârstă de 49 de ani, a apărut de multe ori în ultimii ani în tribunalele americane, în diverse cazuri ce aveau legătură cu consumul de droguri şi a apărut în emisiunea TV "Celebrity Rehab" în 2010, încercând să învingă dependenţa de narcotice.

Actorul a fost eliberat marţi, după ce a plătit o cauţiune de 26.000 de dolari. El a declarat pentru site-ul TMZ.com că acel mandat de arestare emis pe numele său reprezintă o eroare a autorităţilor, care au confundat un ordin judecătoresc precedent, prin care i se impunea să presteze muncă în folosul comunităţii, în urma anchetei din 2009.

Tom Sizemore urmează să apară în noul sezon al serialului "Hawaii Five-O", în care interpretează rolul directorului departamentului de control intern din poliţia din Hawaii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici