Actriţa americană Dixie Carter a murit

Actriţa americană Dixie Carter, nominalizată la premiile Emmy, în 2007, pentru rolul din serialul TV "Neveste disperate", a murit, sâmbătă, la vârsta de 70 de ani, informează variety.com.

283 afișări
Imaginea articolului Actriţa americană Dixie Carter a murit

Dixie Carter a fost căsătorită cu actorul Hal Holbrook (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Starul serialului TV "Designing Women", care a realizat o serie de roluri memorabile atât în televiziune, cât şi pe Broadway, a fost căsătorită cu actorul Hal Holbrook.

Reprezentantul cuplului de actori nu a dezvăluit cauza decesului.

Originară din Tennessee, Dixie Carter a devenit celebră mai ales pentru rolul Julia Sugarbaker interpretat timp de şapte ani în serialul "Designing Women", o comedie despre viaţa a patru femei care se ocupă de designul de interior în Atlanta, pe care CBS a difuzat-o între 1986 şi 1993. "Designing Women" nu a fost un serial tipic la vremea lui, abordând subiecte sensibile precum sexismul, îmbătrânirea şi SIDA.

Actriţa a mai jucat în seriale precum "Family Law", "Filthy Rich" şi "Different Strokes".

Dixie Carter s-a căsătorit cu Holbrook în 1984. Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru "The Killing of Randy Webster". De altfel, Holbrook a apărut regulat în serialul TV "Designing Women", la sfârşitul anilor '80, jucând rolul prietenului personajului interpretat de Dixie Carter.

De asemenea, cei doi au apărut împreună în cel din urmă proiect al lui Dixie Carter, filmul independent "That Evening Sun" (2009), bazat pe o nuvelă de William Gay.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici